Ο ανοιξιάτικος καιρός κάνει το ντύσιμό μας όλο και πιο αέρινο και αποκαλυπτικό, αναδεικνύοντας το δέρμα μας σε κάθε μας εμφάνιση! Κι επειδή ακόμη είναι δύσκολο να πετύχεις ένα φυσικό μαύρισμα, τα παρακάτω προϊόντα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ένα ακαταμάχητο μαύρισμα από την άνεση του σπιτιού σου. Για να έχεις ένα ομοιόμορφο και σωστό αποτέλεσμα, δεν αρκεί μόνο η εφαρμογή ενός αυτομαυριστικού. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να δώσεις στο δέρμα σου το ιδανικό self tan!

 

Προετοίμασε το δέρμα σου με ένα scrub

Η απολέπιση στο ντους απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αφήνει το δέρμα λείο και ανανεωμένο! Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις τραχιές περιοχές, όπως είναι οι αγκώνες, τα γόνατα και οι αστράγαλοι. Το ξύρισμα ή η αποτρίχωση πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την εφαρμογή του αυτομαυρίσματος.

 

ORGANIC MIMI – Body Scrub Detox Sea Salt & Blue Clay 280ml

 

Q + A – AHA Exfoliator Body Scrub 250ml

 

EESOME – Mango Papaya Salt Scrub 250ml

 

Σειρά έχει η ενυδάτωση!

Εφάρμοσε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα σε περιοχές που είναι επιρρεπείς στην ξηρότητα, όπως τα γόνατα, τους αγκώνες, τους αστράγαλους και τα πόδια. Αυτό θα αποτρέψει τις δυσχρωμίες στα ξηρά σημεία.

 

B.FRESH – Let’s bounce Firming Body Serum 236ml

 

BLUE SCENTS – Body Balsam Golden Honey & Argan Oil 300ml

 

HAAN – Body Lotion Tales of Lotus 250ml

 

 

Εφάρμοσε ομοιόμορφα το self tan

Άπλωσε καλά το αυτομαυριστικό σε όλο το σώμα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές γύρω από τις αρθρώσεις και τις περιοχές με φυσικές πτυχώσεις, όπως οι καρποί και οι αστράγαλοι. Χρησιμοποίησε φειδωλές ποσότητες σε αυτές τις περιοχές για να αποφύγεις δυσχρωμίες.

 

B TAN – Just Shut up and Sun Kiss Me Whipped Gradual Tan 207ml

 

COCOSOLIS ORGANIC – Solis Self Tanning Foam Medium 200ml

SCANDAL BEAUTY – Self Tan Body Mousse Dark Sugar 200ml

BT COSMETICS – Jet Set Sun Instant Self Tanning Mousse 150ml

 

Πλύνε τα χέρια σου: Αφού εφαρμόσεις το αυτομαυριστικό, πλύνε καλά τα χέρια σου, καθώς είναι ένα σημείο που φαίνονται εύκολα τυχόν αστοχίες στην εφαρμογή του προϊόντος.

 

Περίμενε να στεγνώσει το προϊόν

Άφησε το αυτομαυριστικό να στεγνώσει εντελώς πριν ντυθείς. Αυτό συνήθως διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά, αλλά είναι καλό να περιμένεις και λίγο περισσότερο για να αποφύγεις τυχόν λεκκιάσματα.

 

Απόφυγε το νερό και τον ιδρώτα

Μετά την εφαρμογή αυτομαυριστικού προϊόντος απόφυγε το κολύμπι, το ντους ή τον ιδρώτα για τουλάχιστον 4-8 ώρες (ανάλογα με τις οδηγίες του προϊόντος) για να μπορέσει το αυτομαυριστικό να αναπτυχθεί πλήρως.

 

Διατήρησε το μαύρισμά σου

Για να παρατείνεις το μαύρισμά σου, ενυδάτωσε το δέρμα σου καθημερινά και απόφυγε την πολύ συχνή απολέπιση. Μπορείς να ανανεώσεις την εφαρμογή του αυτομαυριστικό ανάλογα με τις ανάγκες για να διατηρήσεις το επιθυμητό επίπεδο μαυρίσματος.