Ήρθε η εποχή του χρόνου που ξεκινά να μετράει αντίστροφα ο χρόνος για τις εμφανίσεις στην παραλία και είναι η ώρα να ασχοληθούμε με το θέμα summer-body! Οκ, φυσικά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συντηρούμε όλο το χρόνο, αλλά πολλές φορές οι ρυθμοί τις ζωής ή οι ατασθαλίες που κάνουμε, δεν μας επιτρέπουν να είμαστε 100% συνεπείς στο στόχο. Αν έχεις εντοπίσει ότι κάποια επίμαχα σημεία στο σώμα σου εμφανίζουν σημάδια κυτταρίτιδας ή όψη φλοιού πορτοκαλιού, μην απελπίζεσαι, αφού δεν είσαι μόνη J Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις εντατικά το ζήτημα, το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ακολουθήσεις μερικές καθημερινές συνήθειες ομορφιάς σε συνδυασμό με προϊόντα εντατικής και στοχευμένης δράσης που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη! Κράτα σημειώσεις!

1. Αύξησε την καθημερινή ποσότητα κατανάλωσης νερού στα 2,5 λίτρα –δεν υπάρχουν δικαιολογίες, και θα κάνεις δώρο στον εαυτό σου και ένα καλό detox 😉

2. Ξεκίνα τη μέρα σου με την σιγουριά ενός αντικυτταριτιδικού πρωινού, με τροφές που περιορίζουν την κυτταρίτιδα, όπως φρέσκους χυμούς εσπεριδοειδών, αποξηραμένα κόκκινα και μαύρα μούρα και ακατέργαστο muesli.

3. Αντικυτταριτιδικό σαπούνι: Με φυσική σύνθεση, ιδανικό για καθημερινή χρήση στα επίμαχα σημεία (αρκούν μερικές ανοδικές, κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα κάθε φορά που κάνεις ντους), το Handmade Wine Soap, περιέχει σταφυλέλαιο, κόκκινο κρασί και κανέλα που διεγείρουν την κυκλοφορία της περιοχής με αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη σύσφιξη.

4. Serum «γλυπτικής» σώματος: Το αγαπημένο μας serum που κάνει θαύματα (κάθε καλοκαίρι!), το Fouka Sculpting Serum, συσφίγγει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και μειώνει την κυτταρίτιδα. Πλέον διατίθεται σε νέα συσκευασία 150ml, για non-stop treatment!

5. Απολέπιση: Η απολέπιση βοηθά το δέρμα σου να παραμείνει υγιές, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία στα επίμαχα σημεία, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα (ok, αυτό το ξέρεις ήδη) και βοηθάει το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες διαμέσου του δέρματος. Αν θέλεις να συνδυάσεις απολέπιση και αδυνάτισμα μαζί, δοκίμασε το Sauna & Spa Icy Sugar Body Scrub Slimming που δημιουργεί παγωμένη αίσθηση, και βοηθά στην σύσφιξη της επιδερμίδας χάρη στα εκχυλίσματα από οργανική Αγριαψιθιά, έλαιο Αρκτικού βατόμουρου, άγρια μέντα και Taimyr Siversia, ενώ δεν περιέχει parabens.

6. Body Wrap: Αν θέλεις να δεις την επιδερμίδα σου πιο ανορθωμένη και σφριγηλή, βελτιώνοντας τη συνολική όψη του σώματός σου (ή αν ανήκεις στην κατηγορία των «θέλω να τα δοκιμάζω όλα» beauty maniacs), δοκίμασε μία εξειδικευμένη θεραπεία body wrap. Σου προτείνουμε την Slim Line Strenghening Body Wrap Mineral Therapy, με έναν συνδυασμό μεταλλικών στοιχείων από συμπλέγματα λάσπης, φυσικών ελαίων και εκχυλισμάτων. Το έλαιο μποράντζας που περιέχει, έχει εκπληκτική φυσική ανορθωτική δράση και συμβάλλει στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας, ενώ τα συμπλέγματα λάσπης καθαρίζουν καλά την επιδερμίδα, και το έλαιο μάραθου κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και σφριγηλή.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ

7. The 2 step system: Σύστημα 2 προϊόντων που πρέπει να δοκιμάσεις αν σε απασχολεί η χαλάρωση ή η κυτταρίτιδα. Το Enzymatic & Slimming System της Benelica αποτελεί νέα άφιξη στο Cherrybox, και ήρθε πάνω στην ώρα για την καλοκαιρινή μας προετοιμασία!. Το σύστημα των 2 προϊόντων περιέχει την Enzymatic Revitalizing Lotion, με φυσικά ένζυμα πανθενόλη, αλόη, ενυδατικά στοιχεία και έκκριμα σαλιγκαριών, και το Body Anticellulite Freeze Gel, περιέχει ενεργή καφεΐνη, εκχυλίσματα κισσού, αγριοκαστανιάς και έκκριμα σαλιγκαριών. Ένας πολύ δυνατός συνδυασμός για ενζυμική απολέπιση χωρίς τρίψιμο, αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας, και ενυδάτωση διαρκείας, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει δραστικά στη μείωση της κυτταρίτιδας, συσφίγγει και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, προσφέροντας και ανακουφιστικό cooling effect.

8. 10 day treatment: Αγωγή 10 ημερών Elements 15 Anticellulite Therapy για τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Serum υψηλής συγκέντρωσης (για 20 χρήσεις), που αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, χάρη στο συνδυασμό του ενζύμου HYALURONIDASE και των ενεργών λιποδιαλυτικών συστατικών, όπως rusco, καρνιτίνη, καφεΐνη, iodotrat, και θαλάσσια φύκια. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε τοπικά, μισή αμπούλα το πρωί και άλλη μισή το βράδυ.

9. Κάνε βαθιά καθίσματα σε σετ των 12 επαναλήψεων όσες φορές μπορείς –για να είσαι σίγουρη ότι δεν «κλέβεις», ακούμπησε την πλάτη σου στον τοίχο και άρχισε να ανεβοκατεβαίνεις σε «κάθισμα». Και ανέβα καθημερινά όσο περισσότερα σκαλιά μπορείς –ασανσέρ τέλος!

10. Last, but not least, δοκίμασε όσο περισσότερα detox cocktails μπορείς! Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή είναι το Mojito Detox Cocktail. Θα χρειαστείς ένα λίτρο νερό, χυμό από 4 limes, μερικά φύλλα φρέσκιας μέντας, μέλι, μπόλικα παγάκια: Πρόσθεσε τα φύλλα μέντας, το μέλι, το χυμό των limes, και τις φλούδες από 2 limes σε μία μεγάλη κανάτα. Πέρασέ τα από το blender για πολύ λίγο, ώστε να ανακατευτούν και στη συνέχεια πρόσθεσε νερό και πολλά παγάκια. Σερβιρίσου και διατήρησε το «cocktail» σου για λίγες ώρες στο ψυγείο, ώστε να το απολαμβάνεις μέσα στη μέρα. Tip: Κατανάλωσέ το την ίδια μέρα, γιατί αν το αφήσεις πολλές ώρες μετά την παρασκευή του θα πικρίσει. Στην υγεία σου!

Sonata