Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με παραλίες, καλοκαίρι, ηλιοθεραπεία και πολλή ζέστη, ενώ δυστυχώς, δεν είναι αυτονόητο ότι όλοι οι άνθρωποι συνδέουν το καλοκαίρι με την αντηλιακή προστασία, και πολλοί λίγοι γνωρίζουν ότι το 90% της όψης του γερασμένου δέρματος οφείλεται στη φωτογήρανση.

Εσείς γνωρίζατε ότι:

  • το 80% της UVA ακτινοβολίας, που είναι υπεύθυνη για τη γήρανση του δέρματος εισχωρεί από τα σύννεφα ή τα τζάμια και φτάνει καθημερινά στην επιδερμίδα μας;
  • το 95% της UV ακτινοβολίας που φτάνει στη γη, είναι UVA ακτινοβολία, υπεύθυνη για την πρόωρη γήρανση;
  • μόνο τα αντηλιακά φίλτρα δεν επαρκούν για ολοκληρωμένη προστασία από τη φωτογήρανση;
  • η UVA ακτινοβολία παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία κηλίδων και πανάδων, που αποτελούν κύριο σημάδι φωτογήρανσης;

Και μπορεί εσύ να μη γνωρίζεις όλα τα παραπάνω, η APIVITA όμως τα γνωρίζει, και με το moto της αντηλιακής σειράς «πρόσωπα γεμάτα φως», ήρθε να μας αποδείξει έμπρακτα ότι μας προσέχει και κάτω από τον ήλιο!

Τι υπόσχεται η σειρά αντηλιακών προσώπου APIVITA SUNCARE;

  • Διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας κάτω από τον ήλιο:
    • 90% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους πιο γεμάτη και σφριγηλή
    • 95% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους πιο ενυδατωμένη και ελαστική
  • Προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου
  • Με τον συνδυασμό της πρόπολης και προσεκτικά επιλεγμένων εκχυλισμάτων της ελληνικής φύσης ενισχύει την εξειδικευμένη δράση κάθε μίας από τις 3 σειρές αντηλιακών προσώπου:
    • Oil Balance: 95% πιο υγιής επιδερμίδα
    • Anti-wrinkle: 90% λιγότερες ρυτίδες
    • Anti-spot: 95% πιο λαμπερή επιδερμίδα

 Και πώς το πετυχαίνει;

Για 1η φορά μια σειρά αντηλιακής προστασίας συνδυάζει τη χρήση μικροφυκών της Μεσογείου με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης -παγκόσμια καινοτομία 3D PRO-ALGAE®– προσφέροντας ταυτόχρονα αντηλιακή προστασία, προστασία από τη φωτογήρανση, αντιγηραντική και ενυδατική δράση.

Το 3D PRO-ALGAE® είναι ένα καινοτόμο σύμπλοκο με πρόπολη και ένα πολυδύναμο μικροφύκος της Μεσογείου, το nannochloropsis gaditana, που στην Ελλάδα το συναντάμε στις θάλασσες της Κρήτης. Έχει την ικανότητα να διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της κάτω από τον ήλιο. Προσφέρει ενυδάτωση και δράση κατά της φωτογήρανσης, τη Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης. Η ενσωμάτωση του 3D PRO-ALGAE® στη νέα σειρά APIVITA SUNCARE βοηθά ώστε η επιδερμίδα να είναι πιο ενυδατωμένη, πιο απαλή, πιο γεμάτη, πιο σφριγηλή και πιο νεανική!

Πώς να επιλέξω το αντηλιακό που ταιριάζει στις δικές μου ανάγκες;

Οι τρεις αντηλιακές σειρές προσώπου της APIVITA στοχεύουν σε τρεις σημαντικές ανάγκες των γυναικών:

  1. Εξισορρόπηση της λιπαρότητας, με ελίχρυσο & 3D-PRO ALGAE® για ρύθμιση της λιπαρότητας και ματ όψη, προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, προστασία από τη φωτογήρανση και ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ και έγχυμα από τρία είδη βιολογικό τσάι του βουνού –διατίθεται σε tinted και non-tinded cream.
  2. Δράση κατά των πανάδων, με κρίταμο & 3D-PRO ALGAE®, για μείωση των πανάδων και προστασία από τον σχηματισμό νέων, χάρη στα βλαστοκύτταρα κρίταμου & το εκχύλισμα αχιλλέας, προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, προστασία από τη φωτογήρανση και ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ και έγχυμα από τρία είδη βιολογικό τσάι του βουνού –διατίθεται σε tinted και non-tinded cream.
  3. Αντιρυτιδική δράση, με ελιά & 3D-PRO ALGAE® για πρόληψη και μείωση των ρυτίδων με την καινοτομία 3D-PRO ALGAE® και το εκχύλισμα ελιάς, προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, προστασία από τη φωτογήρανση και ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ και έγχυμα από τρία είδη βιολογικό τσάι του βουνού.

Ανάλογα με το ποια είναι η κύρια ανάγκη της επιδερμίδας σου μπορείς να επιλέξεις και ποια σειρά θα χρησιμοποιήσεις. Τα καλά νέα είναι ότι με την APIVITA συνδυάζεις φωτοσταθερή αντηλιακή προστασία και εξειδικευμένη δράση.

Τα προϊόντα της σειράς APIVITA SUNCARE διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Sonata