Με υπέροχα νέα και ένα κουτί που έκανε θραύση, ξεκίνησε η νέα χρονιά στο Cherrybox! Αν αυτό δεν είναι καλός οιωνός για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν τότε τι είναι;

Το πρώτο κουτί της χρονιάς, το οποίο και έγινε ανάρπαστο, είναι το Ultimate Skincare Box by Juliette Armand, που έφερε την επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο boudoir μας. Η τιμή του είναι phenomenal, καθώς περιέχει προϊόντα αξίας 131€, και κοστίζει μόλις 35€!

Το brand Juliette Armand το γνωρίζουμε εδώ και καιρό, αφού με την τεχνολογία αιχμής, και τα iconic προϊόντα του (βλέπε τους ορούς προσώπου που έχουμε δοκιμάσει μέσα από το Cherrybox, και μας ενθουσίασαν), μας έχει πείσει ότι πραγματοποιεί όσα υπόσχεται. Και πώς να γινόταν διαφορετικά άλλωστε, αφού πρόκειται για ένα professional skincare brand, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς, αλλά παράλληλα διαθέτει προϊόντα και για χρήση στο σπίτι.

Η γκάμα των προϊόντων της Juliette Armand που μπορείτε να βρείτε στο Cherrybox είναι αρκετά μεγάλη και απαντά σε πλήθος αναγκών για το πρόσωπο και το σώμα, μέσα από το ορόσημο του brand, το Personal Professional Concept.

Ποιοι είναι όμως οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από το brand, και πώς εμπνεύστηκαν τη δημιουργία του; Εμείς είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την κ. Ιουλία Αρμάγου, χημικό και πρόεδρο της Juliette Armand, και μάθαμε τα πάντα, σε μία exclusive συνέντευξη, αφιερωμένη σε όλα τα Cherrygirls. Enjoy 🙂

C: Πότε και πως ξεκίνησε η ιστορία της Juliette Armand;

I.A.: Η εταιρία ιδρύθηκε το 1992 από δύο χημικούς, τον Μιχάλη Παπαευστρατίου κι εμένα. Σκοπός μας ήταν η έρευνα νέων συνταγών στον τομέα της ομορφιάς, καταθέτοντας στα εργαστήρια τις προσωπικές μας αξίες. Έτσι δημιουργήθηκε η Juliette Armand The Personal Professional Skincare, με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων καλλυντικών, βασισμένων στην επιστημονική έρευνα. Η δραστηριότητά μας εστιάστηκε στην αναζήτηση συνθέσεων μέγιστης αποτελεσματικότητας, με στόχο την ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων για επαγγελματική φροντίδα του δέρματος.
C: Γνωρίζουμε ότι πιστεύετε πολύ στους ορούς. Ποιος είναι ο λόγος για αυτό;
I.A.: Η βασική αιτία που πιστεύω στους ορούς είναι η καλλυντική τους μορφή που επιτρέπει να περιέχουν τα ενεργά συστατικά στην πιο συμπυκνωμένη μορφή τους και σε μικρομοριακές δομές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι οροί διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα και εξασφαλίζουν θεαματικά αποτελέσματα σε χρόνο ρεκόρ, δίνοντάς τους σημαντικό πλεονέκτημα έναντι άλλων καλλυντικών μορφών.
C: Έχετε κάποια συστατικά που τα θεωρείτε πραγματικά αγαπημένα; Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι κατά τη γνώμη σας τα 3 “star” συστατικά και γιατί; Πως βοηθούν δηλαδή στην επιδερμίδα;
I.A.: Αρχικά, πρέπει να κατανοήσουμε πως για να δοθεί απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, πρέπει να ορίσουμε το δέρμα για το οποίο θα αναδείξουμε τα αγαπημένα συστατικά. Απευθυνόμαστε σε νεανική επιδερμίδα με σημάδια ακμής; Σε ατοπική, ερεθισμένη επιδερμίδα; Σε «νεώριμη» επιδερμίδα, όπως ορίζεται σήμερα η ηλικία των 50 και άνω με υψηλές απαιτήσεις για νεανική εμφάνιση;
Θα απαντήσω για την 3η κατηγορία στην οποία ανήκω προσωπικά:
• Υαλουρονικό Οξύ: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα καλλυντικά που στοχεύουν στην πλήρη ενυδάτωση και διασφάλιση της υδρολιπιδικής ισορροπίας του δέρματος.
• Πεπτίδια: Οι επιταχυντές των φυσιολογικών διεργασιών του δέρματος που σε συνδυασμό με τη δύναμη της τεχνολογίας EffectoxTM της Juliette Armand, καταπολεμούν τις μικρο-συσπάσεις του δέρματος, διορθώνουν τις γραμμές έκφρασης και αποκαθιστούν τη χαμένη σφριγηλότητά του.
• Οξέα φρούτων: Ειδικά κοκτέιλ από Α και Β υδροξυ-οξέα που απομακρύνουν τα επιφανειακά κύτταρα και ανανεώνουν και βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας.
C: Εάν μπορούσατε να μοιραστείτε μαζί μας μία συμβουλή ομορφιάς, ποια θα ήταν αυτή;
I.A.: Με το δικαίωμα που μου δίνουν τα 27 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων για τη φροντίδα του δέρματος, θεωρώ πως η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς είναι, όπως λέει και μια γαλλική παροιμία: Να σεβόμαστε και να φροντίζουμε το δέρμα μας ώστε «να αισθανόμαστε καλά μεσα σε αυτό».
C: Από όλα τα προϊόντα σας, πείτε μας ποια θεωρείτε “must” για μία κοπέλα στη δεκαετία των 20, ποια για μία κοπέλα στη δεκαετία των 30 και για ποια για τις κυρίες που είναι άνω των 40, και γιατί.
I.A.: Με βάση τον ηλικιακό διαχωρισμό που μου δίνεται, θα πρότεινα για κάθε κατηγορία τα ακόλουθα προϊόντα μας:
• 20’s: Hyaluronic Acid Serum, Multi Hydrating Cream για ενυδατική και αντιοξειδωτική προστασία της επιδερμίδας
• 30’s: Sirtuin Hyaluronic Serum, Retinoid C Cream, AHA Smoothing Cream για ενυδατική ισορροπία και επιδιόρθωση των πρώτων επιδερμικών φθορών.
• 40’s+: Thavma Hydra Lifting Serum, Thavma Hydra Lifting Cream, AHA Smoothing Cream για επιδιόρθωση και αποκατάσταση των επιδερμικών βλαβών.
Υστερόγραφο: Τη στιγμή που γράφεται αυτό το post, το Ultimate Skincare Box by Juliette Armand αγαπήθηκε τόσο από εσάς, που έγινε sold out! Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όμως, γιατί όλα όσα χρειάζεστε θα τα βρείτε στο αγαπημένο μας Cherryboxεδώ 😉

Sonata