Θα έχεις σίγουρα καταλάβει ότι στο #Cherrybox τρέφουμε βαθιά εκτίμηση για τα natural cosmetics brands και φροντίζουμε για το καλύτερο σε ό,τι αφορά την ομορφιά της επιδερμίδας σου και την καλή σου διάθεση!

Όταν ο Ιπποκράτης, πατέρας της Ιατρικής, συνέδεσε τη φιλοσοφία με την επιστήμη και ανέδειξε την ολιστική προσέγγιση στην ιατρική, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι 1.500 χρόνια μετά, η προσέγγισή του θα αποτελούσε πηγή έμπνευσης για μία εταιρεία, που 37 χρόνια τώρα φροντίζει ολιστικά για την ομορφιά μας.

Η ολιστική αντιμετώπιση ομορφιάς που κρύβει κάθε προϊόν ξεχωριστά, είναι αυτό που κάνει τη φροντίδα της APIVITA τόσο ξεχωριστή. Εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία του Ιπποκράτη, κάθε προϊόν περιποίησης αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες της επιδερμίδας, επιδρώντας παράλληλα και στη διάθεση, αφού σύμφωνα με τον πατέρα της Ιατρικής, απαραίτητη προϋπόθεση για την υγεία και την ομορφιά είναι το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή να βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία.

Η APIVITA διατηρεί την ομορφιά ζωντανή και μας διδάσκει την ολιστική περιποίηση του δέρματος σε 5 βήματα: καθαρισμός, τόνωση, μάσκα/scrub, serum, εξειδικευμένη κρέμα περιποίησης. 5 πολύτιμα βήματα που υπόσχονται να σε αποζημιώσουν για όλη τη ζωή σου. Η ομορφιά μας χρειάζεται κάθε ένα από τα 5 αυτά βήματα ολιστικής περιποίησης για να έχει διάρκεια -extra σημαντικό, το αντηλιακό προσώπου όλο το χρόνο.

Αν νομίζεις ότι αυτή η διαδικασία αποτελεί χρονοβόρο τελετουργικό, ξανασκέψου το. Η καθημερινότητά σου θα εμπλουτιστεί με φροντίδα και το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να αφιερώνεις μόλις 2 λεπτά από το χρόνο σου, και μία-δύο φορές την εβδομάδα να αφιερώνεις λίγο περισσότερο “me-time” για την απολέπιση και τη μάσκα σου -η APIVITA έχει ένα αστείρευτο μενού ομορφιάς που αποτελείται από 17 μάσκες και scrubs προσώπου! ;)

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της APIVITA είναι αποδεδειγμένη με κλινικές μελέτες, οπότε δεν θα σταθούμε σε αυτό. Θα σταθούμε στο μαγικό μυστικό του brand που το ξεχωρίζει από κάθε άλλο brand παγκοσμίως: την στοχευμένη επιλογή αρωμάτων σε όλα τα προϊόντα, που βασίζεται σε δεκάδες διαφορετικά αιθέρια έλαια από ελληνικά βότανα και καρπούς, η οποία επιδρά στη διάθεσή μας και στην ψυχολογία μας. Ένα ταξίδι αισθήσεων που μας κάνει καλό!

Εφαρμόζοντας την κρέμα σου κάθε μέρα, ταυτόχρονα τονώνεις τη διάθεσή σου, απομακρύνεις την ένταση και το stress, και στέλνεις ένα μήνυμα στις ορμόνες σου να αποκτήσουν ισορροπία. Η APIVITA μας προσέχει σαν πολύτιμη μαμά! Το ίδιο φυσικά ισχύει για τα αφρόλουτρα, τα σαπούνια, τα σαμπουάν, και ολόκληρη τη γκάμα ομορφιάς που προσφέρει το brand. Holistic beauty at its best. Thank you APIVITA!

P.S. Αν έχεις διάθεσή για μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας που θα σου χαρίσει απλόχερα ολιστική εμπειρία ομορφιάς και ευεξίας, μπορείς να επισκεφθεί το APIVITA Experience Store (Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι) και να αφεθείς σε μία διαδρομή φιλοξενίας για όλες τις αισθήσεις…

Sonata