Μετά την επαναφορά από το Christmas glam, είμαστε έτοιμες για νέες περιπέτειες! Το 2018 μόλις ξεκίνησε και ήδη τα πιο hot make-up trends έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Retro lashes, bold metallics, sparkling highlighters και frosted lips, συνθέτουν τα πιο promising looks της χρονιάς. Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια, μόνο μερικά special προϊόντα και έμπνευση. Για περισσότερες πληροφορίες…keep reading 😉

Trend #1 Black eyeliner is back!

Το μαύρο eyeliner γίνεται essential το 2018 -το είδαμε σε full extend σε πολλά από τα catwalks του Marc Jacobs και άλλων σχεδιαστών. Έντονες και εμφανείς γραμμές με πάχος και dramatic τελείωμα που σχηματίζει καμπύλη. Μην σταματήσεις μόνο στο πάνω βλέφαρο· τόλμησε να τονίσεις και τη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Όπως και να υιοθετήσεις το look, υπάρχει μόνο ένα don’t: μη σχεδιάσεις λεπτές και ανεπαίσθητες γραμμές, αλλά δώσε έμφαση στο bold και δραματικό αποτέλεσμα.

Cherry-favorite: Absolute New York – Eye Expert Liner Double Trouble

Trend #2 Gold highlighter

Θα το δεις σε όλα τα editorials και blogs το 2018: το χρυσό highlighting είναι must (υποψιαζόμαστε ότι το trend θα συνεχιστεί και το 2019 actually)! Εκτος από τάση στο μακιγιάζ, το χρυσό χρώμα θα φορεθεί στα designer brands, αλλά και σε make-up brands που θα το υιοθετήσουν στις παλέττες τους πολύ σύντομα.

Cherry-favorite: Η new arrival πούδρα λάμψης της The Balm, Bonnie-Lou Manizer

Trend #3 Ultra-highlighted skin

Και τερματίζοντας το glow trend του 2018, η massive τάση θα είναι η ultra-highlighted επιδερμίδα. Too much is not enough και σε αυτή την πρίπτωση, οπότε όσο περισσότερη λάμψη, τόσο το καλύτερο!

Cherry-favorite:  Holika Holika Face 2 Change Volume Fit Strobing Cream -μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως primer, ως highligter στο τελείωμα του μακιγιάζ, αλλά και μόνη της, σε “no make-up” look.

Trend #4 Metallic lip finish

Είναι ξεκάθαρο ότι το metallic αποτελεί τάση για το 2018, και φυσικά τα χείλη δεν μπορούν να αποτελούν εξαίρεση. Το ιδανικό tool για να υιοθετήσεις το trend, είναι ένα λαμπερό gloss. Επειδή όμως ενα gloss από μόνο του δεν δίνει την απαραίτητη λάμψη του total metallic finish, σου προτείνουμε να εφαρμόσεις lip-gloss με μία δόση holographic shimmer πάνω από το αγαπημένο σου κραγιόν. Εναλακτικά, μπορείς να φορέσεις μόνο ένα gloss σε “παγωμένο” διάφανο μπλε-μωβ χρώμα, ή gloss σε εκκεντρική απόχρωση.

Cherry-favorite: Absolute New York Crystal Shine Lip Gloss

Trend #5 Retro clumpy lashes

Μετά τις βλεφαρίδες “Twiggy” που ήταν hot το 2017, οι retro βλεφαρίδες κάνουν δυναμικό comeback το 2018. Οι retro βλεφαρίδες ίδιο εκκεντρικό αποτέλεσμα στην πιο “καθημερινή” μορφή του, και απαιτούν αρκετές στρώσεις μάσκαρα και καλό διαχωρισμό. 

Cherry-favorite: Wet ‘n Wild Renegade Mascara, που θα χαρίσει στις βλεφαρίδες εξτρα όγκο, και έχει πολύ εύκολη η εφαρμογή στις γωνίες του ματιού, χάρη στο εργονομικό σχημα του applicator της. Εμείς σου την προτείνουμε either way, ακόμα και αν δεν θέλεις να υιοθετήσεις την τάση.

Let your inner shine glow in 2018, dear Cherrygirls!

Sonata