Λαχταριστά ή sophisticated; Girly ή performance oriented;

Η επιλογή είναι υποκειμενική υπόθεση και βασίζεται αποκλειστικά στο mood και το γούστο μας. Αν ακόμα δεν κατάλαβες σε τι αναφερόμαστε (που είναι λογικό η αλήθεια είναι, μιας και μας έπιασε ο ενθουσιασμός και παρασυρθήκαμε), η απάντηση είναι τα body scrubs!

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα juicy απολεπιστικό σώματος που λιώνει απαλά στο δέρμα και αφήνει απόλυτα λεία αίσθηση και υφή; Ειδικά αν έχει θεϊκό άρωμα και fancy look!

Αν δεν έχεις εντάξει τα body scrubs στην εβδομαδιαία ρουτίνα σου, είναι σα να παραλείπεις το επιδόρπιο σε ένα μεγαλειώδες γεύμα! Ειδικά τους ζεστούς μήνες, η απολέπιση σώματος είναι πιο απαραίτητη, αφού το δέρμα εκτίθεται στο περιβάλλον πολύ περισσότερο, χρειάζεται ενυδάτωση σε βάθος, ενώ η χρήση αντηλιακού και αποσμητικού γίνεται πιο έντονη, επιβαρύνοντάς το.

Σχετική εικόνα

Αφού ήρθε ο καιρός να αποκαλύψεις το δέρμα σου, με καλοκαιρινά φορέματα, σορτσάκια και μαγιώ, τι χρειάζεσαι; Απαλό δέρμα που ακτινοβολεί! Καφές arabica, μαύρη ζάχαρη, καρύδα, icy berries και φράουλες είναι μερικά από τα συστατικά που συναγωνίζονται για μια θέση στην καρδιά σου και στο δέρμα σου.

Αν αναζητάς τα πιο ζουμερά, λαχταριστά, μυρωδάτα και lovable scrubs σώματος, φυσικά θα τα βρεις στο Cherrybox! Make a list and spoil yourself with the best! 😉

 

COCOSOLIS ORGANIC Luxury Coffee Scrub Box
DIRTY WORKS Coconut Dry Sugar Scrub
NATURA SIBERICA Copenhagen 10 Icy Berries Modelling Body Scrub
NATURA SIBERICA Body Desserts Strawberry Jam Deep Cleansing Body Scrub

 

Sonata