Ένα beauty girl που ξέρει από συμβουλές ομορφιάς, είναι πάντα active listener όταν κάποιος έχει να προτείνει ένα tip ομορφιάς. Το σημερινό blog post είναι αφιερωμένο στις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς που εμείς τα Cherrygirls έχουμε ακούσει ποτέ. Και που ξέρεις; Ίσως να φανούν ανεκτίμητες και σε σένα ;)
1. Επειδή τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο long stay κραγιόν και lip stainers, τα χείλη επιβαρύνονται καθημερινά. Μην παραλείπεις να απολεπίζεις τα χείλη σου μία φορά την εβδομάδα, και κατόπιν να απλώνεις ένα πλούσιο στρώμα balm που θα το αφήνεις όλη νύχτα για θρέψη.
2. Το ρουζ δεν ταιριάζει απαραίτητα πάνω στα “μήλα” του προσώπου όλων των γυναικών. Κάποιες  γυναίκες είναι προτιμότερο να τοποθετούν το ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών, χωρίς να εστιάζουν στα “μήλα”. Δοκίμασέ το.
3.  Ένα fluffy πινέλο blending μπορεί να γίνει ο καλύτερός σου φίλος στην τοποθέτηση και την ανάμειξη των σκιών.
4. Είναι προτιμότερο να “χτίζεις” την κάλυψη που θες με το foundation σιγά σιγά, παρά να το παρακάνεις εξ’ αρχής με μεγάλη ποσότητα.
5. Όταν χρησιμοποιείς concealer για να καλύψεις κάποιο σπυράκι, εφάρμοσε το concealer πρώτα στα δάχτυλά σου και μετά πάνω στο σπυράκι. Μην ακουμπάς απ’ ευθείας το concealer πάνω στο σπυράκι γιατί μπορεί να μεταφερθούν βακτήρια που θα…συνοδεύουν το concealer και σε άλλα σημεία του προσώπου σου.
6. Πάντα (μα πάντα) να κάνεις ντεμακιγιάζ πριν τον ύπνο. Δεν υπάρχει “γιατί” σε αυτή την περίπτωση. Μόνο “πρέπει”.
7. Το πιο κατάλληλο δάχτυλο για να εφαρμόσεις την κρέμα ματιών είναι ο παράμεσος: εφαρμόζει τη μικρότερη δυνατή πίεση και έτσι δεν “τσαλακώνεται” η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.
8. Να πλένεις με σαπούνι το πρόσωπό σου κάθε πρωί που ξυπνάς: θα κάνει τη διαφορά στη λιπαρότητα και στη λάμψη της επιδερμίδας σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
9. Το σωστό skincare (κρέμες, rituals, κλπ.) δεν είναι μία φθηνή διαδικασία αν θέλεις να έχει όντως αποτέλεσμα (και ειδικά μακροπρόθεσμα).
10. Το να κρατάς τα πράγματα απλά -από το μακιγιάζ μέχρι το styling σου- μπορεί να γίνει το κλειδί της επιτυχίας σου. 

Sonata