Fall nail trends! Yes please!

Το φετινό φθινόπωρο φέρνει λαχταριστά νέα στις τάσεις του nail coloring & design, και έχουμε ενθουσιαστεί γιατί επιτέλους έχουμε πολλές επιλογές, πέρα από τα “παραδοσιακά” μανικιούρ του φθινοπώρου.

Εφέ ταρταρούγας (wow!), pumpkin orange, classic cranberry magentas, iconic purples, και disruptive σχέδια στα νύχια με έμπνευση από ημιπολύτιμους λίθους, είναι μερικές μόνο από τις φθινοπωρινές τάσεις με τις οποίες μπορείς να πειραματιστείς!

Εννοείται ότι υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις που είναι απόλυτα συνδεδεμένες με την κλασσικότητα του φθινοπώρου, όπως το βουργουνδί, το σάπιο μήλο, το γκρι, το καφέ ή το μπορντώ, αλλά επειδή αυτές οι αποχρώσεις δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να φοράμε μόνο αυτές -ή έστω μόνο μία από αυτές ταυτόχρονα!

Με την άπειρη δημιουργικότητα των nail artists παγκοσμίως, την οποία εύκολα διακρίνει κάποιος μέσω Instagram, αλλά και με την πληθώρα μαγευτικών αποχρώσεων που λανσάρονται συνεχώς από τα brands βερνικιών, sky is the limit στη φαντασία μας και στις επιλογές των σχεδίων (υπάρχουν αρκετά DIY εύκολα σχέδια) που μπορούμε να δοκιμάσουμε το φετινό φθινόπωρο!

Με λίγο scrolling down ακόμα θα δείτε τα looks που ξεχώρισαν ήδη, και θα θέλαμε πολύ να υιοθετήσουμε κι εμείς, κάτω από τα μανίκια των oversized sweaters μας 😉

Iconic purple

Cranberry magenta

Disruptive nail designs

Quartz-inspired με έμπνευση τον ημιπολύτιμο λίθο

Metallic minimal strokes

Tortoise nails

Pumpkin orange

Classic autumn colors revamped!

 

Αφού “ζεσταθήκαμε” αρκετά από τις τάσεις, θα περάσουμε μία βόλτα από το nail care section του Cherrybox για να ξεκινήσει το nail fun από εδώ! Enjoy 🙂

Sonata