Πώς θα σου φαινόταν αν χάριζες σήμερα κάτι στο δέρμα σου, που θα το εξαργύρωνες στην όψη σου μετά από 10 χρόνια; (Ναι, κάτι σαν επένδυση, όπως πολύ σωστά σκέφτηκες!)

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ήξερες ότι το 70% του ότι γερνάμε οφείλεται στην οξείδωση; Επίσης, ήξερες ότι ένα καλά ενυδατωμένο κύτταρο αργεί περισσότερο να γεράσει και αντιστέκεται στις εξωτερικές επιθέσεις για πολύ περισσότερο;

Φυσικά δέχεσαι επιθέσεις κάθε μέρα και στα κύτταρα της επιδερμίδας σου, αφού υπάρχουν στιγμές που έχεις άγχος, δεν προλαβαίνεις να κάνεις ολοκληρωμένη διατροφή, ίσως καπνίζεις, και ζεις σε περιβάλλον μόλυνσης. Συμπέρασμα: κινδυνεύεις “σήμερα” και θα το δεις “αύριο”!

Για το λόγο αυτό, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, δίνοντάς του σήμερα μερικά εφόδια που θα του φανούν χρήσιμα στο μέλλον: χάρισέ του μία “βόμβα” αντι-οξείδωσης!

Μη σου ακούγεται μακρινό, γιατί οποία και αν είναι η ηλικία σου, μπορείς να κάνεις μία “κούρα αντιοξείδωσης” κάθε τόσο, μιας και το οξειδωτικό στρες, όπως είπαμε ήδη, υπάρχει στην καθημερινότητά σου.

Και μετά τη θλιβερή πραγματικότητα, περνάμε στο ευχάριστο μέρος! Ανακαλύψαμε την Renaissance Day Cream από την Kallynsis, η οποία είναι extra ενισχυμένη με αντιοξειδωτικούς παράγοντες και υαλουρονικό οξύ (να τη και η ενυδάτωση που θα κάνει το δέρμα σου πιο ανθεκτικό και θα καθυστερήσει τη φυσική του γήρανση), και έχει την πιο ελαφριά υφή που συναντήσαμε σε κρέμα προσώπου τον τελευταίο καιρό! Bonus points, τα βλαστοκύτταρα που θα επουλώσουν τα πρώτα σημαδάκια του χρόνου που μπορεί να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην όψη σου. Περιέχει επίσης πράσινο τσάι και ρόδι, για ξεκούραστη επιδερμίδα και extra αντιοξειδωτική προστασία (yeii!)

Ώθησε την επιδερμίδα σου ένα βήμα πιο πέρα αυτό το Φθινόπωρο με την ελαφριάς υφής, αλλά εντατικής ενυδάτωσης και προστασίας Renaissance Day Cream της Kallynsis, and get back to business ;)