Όταν όλες οι beauty influencers γύρω σου λένε ότι πρόκειται για ΤΗΝ μάσκα προσώπου, και όταν αποφασίζει η Βάνα να τη συμπεριλάβει στο δικό της #Vana3, τότε δεν μένει παρά να σπεύσουμε να αποκτήσουμε κι εμείς ιδία άποψη!

 

Και όταν λέμε “ιδία άποψη” εννοούμε ότι δοκιμάσαμε την Glycolactic Radiance Renewal Mask της REN και την κατατάξαμε στο all-time beauty top 10 μας!

Έχεις καταλάβει φυσικά ότι διανύουμε την περίοδο της “μάσκας” -όσο πιο intense το αποτέλεσμα, τόσο πιο εμβληματική και η μάσκα. Έχεις καταλάβει επίσης ότι διανύουμε την περίοδο της λάμψης και της “πορσελάνινης” επιδερμίδας: σημαδάκια, θαμπό δέρμα, ανομοιόμορφο δέρμα και μειωμένη λάμψη είναι out of the question. Σε όλα τα παραπάνω ήρθε για να απαντήσει η Glycolactic Radiance Renweal Mask!

Με υφή “gel-σορμπέ” και απαλό άρωμα εσπεριδοειδών, με εφαρμογή 10 λεπτών και 4 οξέα φρούτων, υπόσχεται να δώσει άμεσα πιο υγιή όψη στην επιδερμίδα από την πρώτη χρήση και να ενισχύσει δραματικά τη λάμψη της -εμείς είδαμε 100% την διαύγεια στο δέρμα και ενισχυμένη λάμψη, αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή. Εννοείται ότι τους  καλοκαιρινούς μήνες την χρησιμοποιούμε τις βραδινές ώρες και -όπως πάντα άλλωστε- εφαρμόζουμε την αντιηλιακή μας κρέμα το πρωί. Με συστηματική χρήση κάθε εβδομάδα, η αλλαγή στην ποιότητα της επιδερμίδας γίνεται πιο ορατή και συνολική.

Προσφέροντας βελτίωση στον τόνο και τη λάμψη της επιδερμίδας, μείωση λεπτών γραμμών, ομοιομορφία, δυναμική απολέπιση, ανανέωση της επιφάνειας της επιδερμίδας, αποσυμφόρηση των πόρων και απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων, η Glycolactic Radiance Renewal Mask μας έδωσε ουσιαστικά όλα όσα χρειαζόμαστε από ένα skincare προϊόν την ίδια στιγμή.

Και αν δεν έχεις πειστεί ακόμα, δες τι έδειξαν οι μελέτες αποτελεσματικότητας του προϊόντος σε 22 γυναίκες:

100% των γυναικών είδαν αποτέλεσμα λάμψης και σφιχτής επιδερμίδας

96% των γυναικών ένιωσαν την επιδερμίδα τους πιο λεία και σφριγηλή

95% των γυναικών αντιλήφθηκαν ορατή μείωση των πόρων

Το δικό σου δέρμα θέλεις να ανήκει σε αυτά τα εντυπωσιακά ποσοστά;