Κάποιος ίσως να θεωρήσει άστοχο το γεγονός ότι αφιερώνουμε ένα ολόκληρο post σε ένα προϊόν το οποίο είναι τόσο τέλειο που ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ!

Από την άλλη όμως θα ήταν πολύ εγωιστικό να κρατήσουμε μυστικό το πιο ευρηματικό προϊόν απολέπισης σώματος που έχουμε ανακαλύψει το τελευταίο διάστημα (και μάλιστα με το benefit ότι συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων!) Διαλεχτοί λεπτοί κόκκοι καφέ από τα καλύτερα χαρμάνια, θεραπευτικές και αρωματικές (boom!) πρώτες ύλες, συνιστούν την τέλεια εμπειρία Body Boom Scrub!

Το φανταστικό Body Boom Scrub χαρίζει την πιο συγκλονιστική εμπειρία αφύπνισης των αισθήσεων -το ντους σου μετετρέπεται σε γιγάντιο φλυτζάνι αρωματικού καφέ που σε ξυπνάει- και πρωτοφανούς απαλότητας της επιδερμίδας, κλεισμένο μέσα σε ένα ultra-cute ανακυκλώσιμο σακουλάκι που θυμίζει συσκευασία αλεσμένου καφέ. Πραγματικά μοναδική αίσθηση που σου μένει ανεξίτηλη από την πρώτη εφαρμογή!

Οι πολύ λεπτοί κόκκοι αλεσμένου καφέ κάνουν αποτελεσματικότατη απολέπιση, σου χαρίζουν τέλειο δέρμα, καταπολεμούν κυτταρίτιδα και ραγάδες, και όλα αυτά χωρίς να “σκορπίζονται” δεξιά και αριστερά μέσα στο ντους μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα χρήσης, αλλά παραμένουν στην χούφτα σου δίνοντάς σου μεγάλο έλεγχο και επιτρέποντας μεγάλες, “χορταστικές” κινήσεις που θα εξασφαλίσουν ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα (στο τέλος θα αισθάνεσαι ότι έχουν απολεπιστεί ακόμα και οι παλάμες σου).

Και ενώ η υφή των Body Boom Scrubs είναι απίστευτα πυκνή και το χρώμα τους βαθύ όπως το χρώμα του καφέ, σέβονται απόλυτα τον χώρο σου, μιας και ξεπλένοντας το σώμα σου μετά το ντους, μετατρέπονται σε κανονικό ρόφημα καφέ, και απομακρύνονται με το νερό χωρίς να αφήνουν… αταξία, και χωρίς να κολλάνε πάνω σου ή στη μπανιέρα σου.

Το σίγουρο είναι ότι θα ξετρελαθείς με το φανταστικό άρωμα του καφέ -πρωτόγονη εμπειρία για ζήσει κάποιος μέσα στο ντους-, που θα ερεθίσει τα οσφρητικά σου κέντρα (αν στο ντους είσαι πρωινός τύπος θα σε ξυπνήσει από τα πρώτα δευτερόλεπτα), και θα αποκτήσεις ένα τέλειο καφετί χρώμα στο σώμα σου που θα διαρκέσει για ώρες.

Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, εγκαινιάζοντας τη νέα σεζόν που ξεκινάει, τότε αυτό πρέπει να είναι ένα από τα Body Boom Scrubs! Αξίσουν κάθε ένα cent της αξίας τους και με το παραπάνω!

Editors note: Τα ευχάριστα νέα είναι ότι θα το βρεις μέσα στο φθινοπωρινό σου #Cherrybox ;)

Sonata