Το Cherrybox έγινε 5 χρονών και το σίγουρο είναι ότι έχουμε απολαύσει ξεχωριστά κάθε ένα από τα 5 χρόνια beauty-στιγμών που μας έχει χαρίσει!

Κατά τη διάρκεια αυτής της όμορφης πενταετίας έχετε αγαπήσει πολλά προϊόντα, αναδεικνύοντας μάλιστα κάποια από αυτά σε best-sellers από τη χρονιά που λανσαρίστηκαν κιόλας! Το καθένα από αυτά έχει αφήσει το δικό του στίγμα στα beauty rituals των Cherrygirls και η φήμη τους έχει εξαπλωθεί από νεσεσέρ σε νεσεσέρ, οδηγώντας σε sold-out σκηνές απείρου κάλλους στα headquarters του Cherrybox, αλλά και σε ανάσες ανακούφισης σε κάθε ανανέωση εξαντλημένου stock.

Αφού λοιπόν ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο αγαπημένο μας Cherrybox, ας κάνουμε μια αναδρομή στα all-time top #5 προϊόντα που εσείς αναδείξατε ως κορυφαία, σε κάθε ένα από τα όμορφα χρόνια ζωής του Cherrybox που περάσατε μαζί μας!

2014 – The Balm Mary-Lou Manizer

Από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε η Mary-Lou ήταν σίγουρο ότι θα μας ξεμυαλίσει! Και έτσι έγινε, κατακτώντας ξεχωριστή θέση στα love-products, το οποίο γνωρίσαμε πρώτες στο Cherrybox το 2014! Bonus point: το Mary-Lou Manizer διατίθεται για περιορισμένο διάστημα με 20% έκπτωση, χρησιμοποιώντας το coupon code MARYLOU20 στο check-out 😉

2015 –  Beauty Loop – Matte Lipstick in the shade Twist

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το υπερ-κραγιόν που έχουμε λατρέψει από το 2015 -thank God! Η απόχρωση Twist έχει αγαπηθεί όσο καμιά!

2016 – Natura Siberica Oblepikha mask for damaged hair

Ένα εμβληματικό προϊόν που συνδέθηκε άρρηκτα με το λανσάρισμα της Natura Siberica στο Cherrybox! Η mask for damaged hair έχει αποδειχτεί σανίδα σωτηρίας για μαλλιά πολύ ταλαιπωρημένα ή κατεστραμμένα.

2017 YouthLab Beauty Tool 

Ένα από τα θρυλικά beauty tools που πουλήθηκαν ποτέ στο Cherrybox, είναι το YouthLab Beauty Tool που από την πρώτη κιόλας μέρα έκανε μεγάλη αίσθηση!

2018  Blue Scents Eau de Toilette Pure

 The new best seller! Το Blue Scents Eau de Toilette Pure έγινε πάρα πολλές φορές sold-out εξαιτίας της τεράστιας ζήτησης που είχε από τη μεγάλη προτίμηση που του δείξατε!

Μετά το beauty countdown των πιο famous προϊόντων της πενταετίας, ανυπομονούμε να δούμε πιο προϊόν θα γίνει #6 την επόμενη χρονιά! Είναι υπέροχο που σας έχουμε μαζί μας τα πέμπτα γενέθλια του Cherrybox, και θα είμαστε εδώ και για πολλά πολλά ακόμα beauty exclusives που θα έρθουν!

Και μην ξεχνάτε, μέχρι σήμερα το βράδυ, Κυριακή 13.05 θα βρείτε super-sales ομορφιάς στο Cherrybox! Πάνω στην ώρα για τα Mother’s Day gifts! Don’t miss it 😉

Sonata