Μπορεί να χάσαμε ένα μεγάλο μέρος της φετινής άνοιξης και να αρκεστήκαμε στα nudes και στα no-makeup looks λόγω lock-down, αλλά τα trends δεν σταματούν ποτέ, και από τα αγαπημένα μας hobbies είναι να εντοπίζουμε και να καταγράφουμε τις τάσεις στο μακιγιάζ, no matter what!

Οι τάσεις του φετινού καλοκαιριού στο μακιγιάζ μας αποζημιώνουν στο 100% για τη δύσκολη εποχή που αφήσαμε πίσω μας, και είμαστε πολύ happy που μπορούμε να τις μοιραστούμε με όλα εσάς τα bold and stylish Cherrygirls εκεί έξω, για να τα απογειώσετε!

Δέκα trends μακιγιάζ για φέτος, και κάθε εικόνα είναι χίλιες λέξεις, οπότε χωρίς καθυστέρηση τα μοιραζόμαστε μαζί σας ένα προς ένα! Πριν το scrolling-down, μην ξεχνάς ότι όλα όσα χρειάζεσαι για το τέλειο μακιγιάζ βρίσκονται στο Cherrybox.gr, και πιο συγκεκριμένα εδώκαι ότι η φετινή must τάση των σκιών σε peachy-orange τόνους (#7 trend παρακάτω) έχει ήδη μπει στη ζωή μας μέσα από την παλέτα BELLAPIERRE COSMETICS Peach Blossom Eyeshadow Palette που θα βρεις στο Summer Box (αν δεν έχει ήδη εξαντληθεί…)!

Enjoy the ride, Cherrygirls!

1. Dewy Skin -the ultimate summer obsession!

2. Feathered Brows -we all envy the look!

3. Graphic Eyeliner -do you dare?

4. Holographic Smokey Eyes -the posh look!

5. Hot Pink Lips -everlasting charm!

6. Outer-Corner Eyeliner -hell, yes!

7. Peachy Lids -you bet!

8. Pink Blush -the eternal beauty!

9. White Eyeliner for Summer -from another universe!

10. Yellow Eyeshadow -catwalk inspired in the city!

Sonata