Μη τοξικά βερνίκια νυχιών: Η νέα τάση στην περιποίηση των άκρων!

Όσο περνάνε τα χρόνια, όλο και μεγαλύτερη γίνεται η ανάγκη για στροφή στα φυσικά προϊόντα, τα οποία δεν περιέχουν επιβλαβή συστατικά τόσο για τον άνθρωπο, όσο και για τη φύση. Η στροφή στα non toxic, vegan, paraben και cruelty free προϊόντα είναι γεγονός, γιατί λοιπόν να μην ισχύει το ίδιο και για τα βερνίκια περιποίησης των άκρων μας;

Σύμφωνα με έρευνες, τα κλασικά βερνίκια νυχιών περιέχουν τοξικά χημικά συστατικά, τα οποία έχουν συνδεθεί με διάφορα προβλήματα υγείας. Αντί λοιπόν να επιλέξεις ένα οποιοδήποτε βερνίκι στο επόμενο μανικιούρ σου, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις προϊόντα που δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό σου με πολλά χημικά. Ξέρουμε, η αναζήτηση για τα κατάλληλα εργαλεία περιποίησης στο σπίτι είναι χρονοβόρα, γι’ αυτό κι εμείς σου έχουμε τις καλύτερες ιδέες για το μανικιούρ σου, καθώς και τα προϊόντα για να τις πετύχεις! H εταιρία Spell είναι από αυτές τις εταιρίες που φροντίζουν τα νύχια σου κάνοντάς τα πιο δυνατά και εξασφαλίζοντας λάμψη απαλλαγμένη από βλαβερά συστατικά, καθώς τα προϊόντα της περιέχουν 10 λιγότερα επικίνδυνα χημικά, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν απ’ όλες τις γυναίκες.

Ξεκίνησε το μανικιούρ σου εφαρμόζοντας μια προστατευτική βάση κι έπειτα σχεδίασε γραμμές, κουκκίδες, κύματα ή ό,τι άλλο θέλεις, επιλέγοντας έντονα χρώματα, όπως παιχνιδιάρικο μπλε, ζουμερό κερασί ή ένα ιδιαίτερο λιλά. Εάν θέλεις ένα πιο «ήσυχο» αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις κλασικά και διαχρονικά χρώματα όπως μπεζ nude, peach nude, pink nude ή ακόμη κι έναν συνδυασμό τους, ακολουθώντας την τάση με σχέδια διαφορετικών αποχρώσεων σε κάθε νύχι. Όποιο nail trend και να ακολουθήσεις, φρόντισε να ολοκληρώσεις το μανικιούρ σου με ένα top coat για μεγαλύτερη διάρκεια!

Μπορεί η επιλογή non toxic βερνικιών να είναι πολύ σημαντική, αλλά άλλο τόσο είναι και ηεπιλογή του ξεβαφτικού που θα χρησιμοποιήσεις για την αφαίρεσή του. Τα περισσότερα ξεβαφτικά νυχιών περιέχουν ακετόνη, συστατικό που αφυδατώνει την επιδερμίδα και καταστρέφει τη φυσική λιπαρότητα των νυχιών. Γι’ αυτό, προτίμησε ένα προϊόν που δεν την περιέχει μέσα και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και φυσικά έλαια. Εμείς έχουμε λατρέψει το Ξεβαφτικό Νυχιών χωρίς Ακετόνη, με φυσικό έλαιο λεμονιού και βιταμίνη Ε!